Tervetuloa!

JTR-Rakennus Oy

Yrityksen toiminnan lähtökohtana on korkeatasoinen laatu.

JTR-Rakennus Oy (JTR) on keskisuuri, vuonna 1979 perustettu rakennusliike. Yrityksen kotipaikkakunta on Hämeenlinna ja toimitilat sijaitsevat Hämeenlinnassa Moreenin alueella osoitteessa, Hansatie 5, 13430 Hämeenlinna.

Toimiala

Yrityksen päätoimialat ovat liike- ja julkinen rakentaminen, teollisuusrakentaminen ja saneeraustoiminta. Rakennettavat kohteet toteutetaan pääurakoitsijana.

Uutena toimialana aloitettiin 1.10.2010 tilauskonepajatoiminta.

Tilauskonepajan markkinointinimenä toimii JTR-Metalli ja se toimittaa erilaisia teräsrakenteita omaa rakennustuotantoa varten sekä pääasiassa ulkopuolisten asiakkaiden tarpeisiin.

Asiakkaat

Rakennusliikkeen pääasiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, kuntayhtymät, yksityiset yritykset, valtio ja valtion omistamat laitokset ja yksiköt. Konepajan asiakkaita oman rakennustoiminnan lisäksi ovat lähinnä toiset rakennusliikkeet.

Toimialue

Rakennusliikkeen pääasiallinen toimialue on Kanta-Häme sekä pohjoinen Uusimaa. Konepajan toimialue käsittää Pirkanmaan, Kanta-Hämeen ja Pääkaupunkiseudun alueet.

Luokitukset

JTR-Rakennus Oy on Rakennusteollisuus RT:n jäsenyritys ja omaa RALA-pätevyysluokituksen. Yhteiskunnallisten velvoitteidenhoitaminen todennetaan Vastuugroupin hallinnoiman Luotettava-kumppani-palvelun kautta.

 

Henkilöstö

JTR-Rakennus Oy on vanhin Hämeenlinnassa toimiva yksityinen rakennusliike ja työllistää keskimäärin 30 henkilöä.